LIEVERDS EN STOUTERDS

 

Wat zit er achter die wildebras? Meestal de liefste! En achter die schattige engel…? De devil in disguise! En of je nu 1, 11 of 21 bent, ik haal het er ál-tijd uit. Dat vind ik echt te gek om te doen, die ene blik, die typische houding, om die op beeld te vangen. Een beeld waarvan iedereen zegt: ‘Ja, dat is ‘m!’

Ik fotograaf op locatie: bij jullie thuis, in de wei, in de regen, het bos, waar dan ook. De stijl en de sfeer zijn in elk geval altijd puur en echt.

 

OVER SANNE

 

sanne-en-marieDe fotografie is mij met de paplepel ingegoten. Met ‘Dries Linssen van de krant’ als vader. Toch was het voor mij geen vanzelfsprekendheid ook te gaan fotograferen. Maar, de ingebakken creativiteit verplichtte bijna tot de kunstacademie.
Daar heb ik verschillende disciplines uitgeoefend… ik vond het eigenlijk allemaal wel mooi om te doen. Na mijn opleiding hielp ik mijn vader. Samen gingen we op pad. Langs de lijn bij Roda. Een grote brand. Of een mooie reportage. En toen was er eigenlijk geen ontkomen meer aan… de liefde was geboren.

Over liefde gesproken. Inmiddels ben ik moeder van Marie en Mels. Twee toppers. Ik vond het altijd al geweldig om kinderen te fotograferen, maar door hun weet ik het zéker!