MIJN MANIER

 

Mijn stijl van fotograferen is helder en puur. Ik wil de mens laten zien. Zoals ie is. Is dat de ene keer licht, in witte tinten, de andere keer is het stoer donker. Dat ligt aan jullie smaak. Vooraf bepalen we welke kant jullie uit willen. En samen maken we er iets moois van.

Hebben we de ene keer hét beeld zo gemaakt, de andere keer zijn we talloze poses en een uur verder. Het maakt helemaal niet uit, we nemen de tijd en gaan door tot we dé foto hebben.

 

OVER SANNE

 

sanne-en-marieDe fotografie is mij met de paplepel ingegoten. Met ‘Dries Linssen van de krant’ als vader. Toch was het voor mij geen vanzelfsprekendheid ook te gaan fotograferen. Maar, de ingebakken creativiteit verplichtte bijna tot de kunstacademie.
Daar heb ik verschillende disciplines uitgeoefend… ik vond het eigenlijk allemaal wel mooi om te doen. Na mijn opleiding hielp ik mijn vader. Samen gingen we op pad. Langs de lijn bij Roda. Een grote brand. Of een mooie reportage. En toen was er eigenlijk geen ontkomen meer aan… de liefde was geboren.

Over liefde gesproken. Inmiddels ben ik moeder van Marie en Mels. Twee toppers. Ik vond het altijd al geweldig om kinderen te fotograferen, maar door hun weet ik het zéker!